КМДА подала апеляцію на рішення суду про призупинення дії нових тарифів на ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА подала апеляцію на рішення суду про призупинення дії нових тарифів на ЖКП

Казна та Політика
957
Київська міська державна адміністрація подала апеляцію на рішення Шевченківського районного суду від 6 липня, яким він призупинив дію підвищених з 1 червня тарифів на житлово-комунальні послуги для населення. Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив начальник Головного управління з питань цінової політики КМДА Василь Яструбинський на прес-конференції.
"Таке рішення відбулося. Суд, як забезпечення судового позову, призупинив дію тарифів з 6 числа (липня). Разом з тим, ми подали апеляцію, тому що вважаємо це несправедливим і неправильним, і очікуємо на найближчий розгляд цього питання. Думаю, що це буде на цьому тижні", - сказав він.
Разом з тим В.Яструбинський відзначив, що "не дай Боже, щось трапиться із цими тарифами, я не хочу передбачати, що трапиться з житлово-комунальним господарством у Києві. Тому що за відсутності коштів у міському бюджеті, це господарство навряд чи зможе хоч якось працювати".
Як повідомлялося, 6 липня ц.р. Шевченківський районний суд Києва призупинив дію розпоряджень Київської міської державної адміністрації №516, 517, 518, 519 і 520 від 29 квітня про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення і на комунальні послуги для юридичних осіб з 1 червня.
Дія розпоряджень припинена на час розгляду справи по суті.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас