Податкова міліція проводить операцію з виявлення підпільних гральних закладів в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція проводить операцію з виявлення підпільних гральних закладів в Україні

Казна та Політика
705
Податкова міліція почала профілактичну операцію з відпрацьовування суб'єктів грального бізнесу, які продовжують незаконно працювати в Україні, повідомила прес-служба Головного управління податкової міліції Державної податкової адміністрації.
"Для її проведення як у денний, так і в нічний час, сформовано близько 500 мобільних груп по всій Україні, у яких задіяно 1,5 тис. працівників податкової міліції", - говориться в повідомленні.
За інформацією прес-служби, тільки за два дні проведення операції встановлено 53 факти порушень заборони на проведення азартних ігор, вилучено 489 одиниці грального обладнання на суму 6,5 млн грн. Щодо порушників складено 17 адміністративних протоколів.
У цілому з початку чинності закону "Про заборону грального бізнесу в Україні" податківці встановили 155 фактів незаконного проведення азартних ігор, вилучили 2,1 тис. ігрових автоматів та іншого обладнання на суму 27,2 млн грн. Щодо порушників складено 63 адміністративні протоколи. 25 матеріалів направлено в органи внутрішніх справ для порушення кримінальних справ за статтями 203 Кримінального кодексу (здійснення заборонених видів господарської діяльності).
Верховна Рада 15 травня 2009 року прийняла закон про заборону грального бізнесу в Україні. Законом забороняється не тільки гральний бізнес, але й участь в азартних іграх.
4 червня президент ветував цей закон, однак 11 червня Верховна Рада подолала вето президента, і 23 червня глава держави закон підписав.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас