Проблемні банки: Які ліміти на операції з картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: Які ліміти на операції з картками

Фінтех і Картки
1630
Газета "Дело" з'ясувала, платіжними картками яких проблемних банків можна розрахуватися в торговельній мережі і який ліміт установлений на такі операції
Банк Надра
Платіжними картками банку "Надра" можна оплатити покупку товарів або послуг на суму не більше тисячі гривень на добу. Це обмеження поширюється на зарплатні, пенсійні і соціальні картки.
Якщо ж власник картки виїжджає за кордон, то ліміт може бути переглянутий убік збільшення. Для розрахунків у торговельних мережах поза територією України добовий ліміт може бути збільшений до 8 тисяч гривень. Уся інформація про щоденні обмеження на операції по платіжних картках знаходиться на офіційному сайті банку.
Укрпромбанк
Власникам карток цієї фінустанови пощастило трохи більше - ліміт по розрахунках платіжними картками в торговельних мережах установлено на рівні 5 тисяч гривень на день. Втім, картки банку не завжди приймають магазини, у яких стоять pos-термінали ПриватБанку. "ПриватБанк не хоче працювати з нашим банком і часто відмовляється приймати їх", - розповідає співробітниця контакт-центру Укрпромбанку.
У ПриватБанку дану інформацію спростовують. "У торговельних мережах, де стоять наші pos-термінали, проходять картки всіх українських банків. Якщо один з магазинів відмовляється проводити платіж, то вам відразу необхідно дзвонити в наш контакт-центр і з'ясовувати ситуацію на місці", - порадили "Делу" на гарячій лінії ПриватБанку.
Родовід Банк
Максимум, який може витратити власник платіжної картки Родовід Банку в магазині, становить усього 300 гривень на день. Збільшити ліміт, зателефонувавши за телефоном, не вийде. Єдиний можливий варіант - звернутися у відділення, де була відкрита картка, і написати заяву. "Такі прохання розглядає спеціальний комітет. Можливо, вони приймуть рішення про збільшення ліміту, якщо у вас буде достатнє обґрунтування", - говорить співробітниця контакт-центру банку.
У банках "Київ", "Арма", "Національний кредит", "Національний стандарт", "Європейський", "Дністер", "БІГ Енергія" і Трансбанк платіжні картки дотепер заблоковані. Одеса-банк і БРР своїх платіжних карток не випускали.
1 Банк виплачує 20% депозиту вкладникам-пенсіонерам, сума депозиту яких не перевищує 10 тис. грн.
2 За депозитними картками з банкоматів і в касі можна одержати 100 грн. на день, за іншими картками - 1000 грн.
3 В повному обсязі видається тільки зарплата в головному офісі на вул. Б.Хмельницького, 16-22.
4 З депозитних і зарплатних карток можна зняти 1000 грн., з пенсійних карток - 500 грн., з карткових рахунків, відкритих після 15 травня, зняти можна 15 тис.грн. у касі банку, і 3 тис. грн. у банкоматі.
5 Відсотки за депозитами виплачуються в розмірі 250 грн. на місяць.
6 Одержати зарплату можна в касі банку в розмірі 300 грн. на добу, пенсію - 500 грн., відсотки за вкладами виплачуються з лімітом 100 грн., $15 або 10 євро на тиждень по вкладах не більше 5 тис. грн.
7 Зарплати виплачуються по 100 грн. на день, пенсії - по 500 грн. Відсоток по діючих вкладах і тих, термін яких минув після 16.03.09 - 1000 грн. на місяць із каси банку.
8 Виплата відсотків за депозитами у гривні - 100 грн. на день, за доларовими депозитами - $100.
9 Виплата 10-20% тіла депозиту здійснюється за умови переукладання депозитного договору на решту суми ще на півроку.
10 Мораторій на задоволення вимог кредиторів не введений.
Дані комерційних банків (телефонне опитування), "Дело"
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас