Комісія з ЖКГ і ПЕК відмовилась рекомендувати Київраді скасувати підвищення тарифів на житлокомпослуги з червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комісія з ЖКГ і ПЕК відмовилась рекомендувати Київраді скасувати підвищення тарифів на житлокомпослуги з червня

Енергетика
308
Комісія Київської міської ради з житлово-комунального господарства і паливно-енергетичного комплексу відмовилася рекомендувати Київраді скасувати підвищення Київською міською державною адміністрацією тарифів на житлокомпослуги для населення з 1 червня. Таке рішення комісія прийняла на своєму засіданні.
Зокрема, вона відмовилася підтримати підготовлений фракцією Блоку Віталія Кличка проект рішення про скасування підвищення тарифів.
Аргументами проти скасування для комісії стала відсутність коштів у міськбюджеті-2009 на компенсації компаніям-виробникам послуг різниці між собівартістю виробництва послуг і тарифами та запевнення міськадміністрації в дотриманні процедури підвищення.
Крім того, комісія відмовилася рекомендувати Київраді відновити ініційований фракцією Партії регіонів мораторій на підвищення тарифів, скасований радою у квітні.
Як повідомляло агентство, у червні Блок Кличка в Київраді звернувся в Шевченківський райсуд з вимогою скасувати підвищення тарифів на житлокомпослуги для населення з 1 червня.
29 квітня Київміськадміністрація підвищила тарифи на холодне і гаряче водопостачання, водовідведення та опалення для населення на 48,8-104,1% з 1 червня, а також установила квартплату окремо для кожного будинку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас