"Київгаз": Кияни можуть залишитися без гарячої води через борги "Київенерго" за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київгаз": Кияни можуть залишитися без гарячої води через борги "Київенерго" за газ

Енергетика
293
ВАТ "Київгаз" вранці 16 червня почне процедуру обмеження газопостачання об'єктів ВАТ "Київенерго", яке експлуатує енергокомплекс столиці, повідомила прес-служба газопостачальної компанії.
За її даними, заборгованість "Київенерго" за поставлений компанією "Газ України" природний газ перевищила 590 млн грн.
"Якщо "Київенерго" не врегулює питання поставок палива із ДК "Газ України", то "Київгаз" згідно з дорученням ДК від 12 червня буде змушено почати процедуру обмеження газопостачання об'єктам "Київенерго" з 10:00 16 червня", - говориться в повідомленні.
У зв'язку з цим прес-служба "Київгазу" просить "Київенерго" провести всі необхідні заходи для підготовки устаткування підприємств столичної енергокомпанії до безпечного обмеження газопостачання, щоб уникнути аварійних ситуацій і негативних наслідків.
"Київенерго" експлуатує практично всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі.
"Київгаз" обслуговує розподільні газові мережі, розташовані на території столиці. Підприємство надає послуги з транспортування і постачання природного газу, а також із газифікації різних об'єктів.
"Газ України", дочірня компанія НАК "Нафтогаз України", реалізує природний газ із ресурсів державного холдингу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас