Медведєв: РФ і Киргизія повинні активніше торгувати один з одним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: РФ і Киргизія повинні активніше торгувати один з одним

156
Росія і Киргизія повинні ужити заходів з активізації взаємної торгівлі, щоб в умовах кризи не відбулося відчутного зниження товарообігу, заявив президент РФ Дмитро Медведєв на двосторонній зустрічі із президентом Киргизії Курманбеком Бакієвим.
"Є необхідність приділяти увагу торговельному обороту, тому що зараз усе трошки просіло. Потрібно подумати, як нам активізувати взаємну торгівлю для того, щоб не відбулося зниження торговельного обороту нижче від якихось істотних величин з поправками на кризу", - сказав Медведєв.
"У нас у цілому все непогано розвивається, незважаючи на труднощі кризи, що переживається всіма", - разом з тим відзначив Медведєв.
Президент Росії пояснив, що обидві країни реалізують великі спільні проекти.
У свою чергу Бакієв привітав Медведєва з минулим Днем Росії і побажав багатонаціональній російській державі процвітання, миру, благополуччя. Він відзначив, що економіки обох країн тісно пов'язані.
"Якщо російська економіка розвивається, то й економіка центральноазіатських держав, у тому числі й економіка Киргизстану буде розвиватися", - підкреслив президент Киргизії.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас