Lehman Brothers хоче викупити у Barclays свої меблі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lehman Brothers хоче викупити у Barclays свої меблі

437
Збанкрутілий 9 місяців тому американський банк Lehman Brothers Holdings звернувся в суд із проханням дозволити йому викупити назад меблі з офісу брокерської фірми в США, проданої британському банку Barclays Plc, повідомляє Bloobmberg.
Lehman Brothers попросив арбітражний суд Нью-Йорка, який веде справу про банкрутство четвертого за розмірами банку в США, дозволити витратити йому 5,9 млн доларів на викуп столів, стільців, аудіо- і відеоапаратури та інших меблів зі свого офісу на Манхеттані. Як відзначає агентство, меблі знадобилася Lehman Brothers у зв'язку з тим, що орендодавець погодився знизити вартість оренди офісу на час ліквідації банку за умови, що меблі в офісі після того, як банк з'їде, залишаться в нього. Тепер Lehman Brothers доводиться назад викуповувати власні меблі.
Barclays заплатив Lehman Brothers 1,54 млрд доларів за північноамериканський підрозділ, що займався брокериджем і угодами на ринку нерухомості через тиждень після того, як американський банк оголосив про своє банкрутство.
Як повідомлялося, раніше Lehman Brothers уже звертався до суду з вимогою до Barclays повернути частину грошей, сплачених у рахунок боргів американського банку.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас