В'єтнам визнав гольф загрозою сільському господарству — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В'єтнам визнав гольф загрозою сільському господарству

Аграрний ринок
229
Будівництво полів для гри в гольф загрожує сільськогосподарським землям В'єтнаму, а третина вже схвалених чиновниками країни проектів з будівництва гольф-клубів повинні бути зупинені, повідомляє AFP.
За заявою міністра планування та інвестицій В'єтнаму Во Хонг Фука, усього 50 з 166 проектів з будівництва полів для гольфа повинні бути скасовані. "Немає причин використовувати поля, на яких вирощується рис, для будівництва полів для гольфа", - заявив міністр на засіданні Національної асамблеї В'єтнаму. Він також відзначив, що земля, придатна для ведення сільського господарства, становить більшу частину земель, які регіональні чиновники віддають під спорудження гольф-клубів.
Уряд країни, яка є одним з найбільших експортерів рису у світі, вважає, що рисові поля повинні бути збережені для забезпечення продовольчої безпеки нації.
На думку Міжнародного науково-дослідного інституту рису, що знаходиться на Філіппінах, в 2009 році також очікується різкий стрибок цін на рис, оскільки його виробництво скоротиться через кризу. У квітні 2008 року ціни на рис на світовому ринку вперше перевищили позначку тисячу доларів за тонну.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас