Киянам знову дають "хлібні" гроші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянам знову дають "хлібні" гроші

Казна та Політика
980
Пенсіонерам і незаможним почали видавати "хлібні" дотації, які становлять 15 гривень на місяць.
Правда, серед пенсіонерів пройшла чутка, що це перші та останні виплати. "5 червня одержав пенсію, зверху 45 гривень. Дзвонив у соцзабез, там пояснили, що це "хлібні" компенсації за січень, лютий і березень, які затримали. А за квітень, травень і червень, мовляв, невідомо, коли будуть. Я дзвонив в управління соцзабезпечення, і там сказали, що виплати припинені - мовляв, немає грошей", - розповідає пенсіонер Микола Симоненко із Дніпровського району.
"Раніше давали хоч 100-150 гривень до свят, але вже півроку ніяких доплат немає. Я розумію, що криза, але подивіться, на яких машинах чиновники їздять, на яких курортах відпочивають!" - обурюється пенсіонер з Деснянського району Володимир Красін. Влада заспокоює, і обіцяє, що доплати надалі будуть.
"Насправді зараз виплатили 45 гривень за квітень, травень і червень. За січень, лютий і березень доплат не буде зовсім, так як не був прийнятий бюджет. Незважаючи на кризу, від виплат ми відмовлятися не будемо. Платити будемо щомісяця або щокварталу. Поки ще не вирішено", - сказала глава комісії соцзахисту Київради Алла Шлапак.
Світлана Тучинська
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас