Турчинов: Затриманий головний підозрюваний в організації вибуху у відділенні Ощадбанку у Мелітополі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Затриманий головний підозрюваний в організації вибуху у відділенні Ощадбанку у Мелітополі

Кримінал
1164
Перший віце-прем'єр України Олександр Турчинов повідомив про затримку правоохоронними органами головного підозрюваного в організації вибуху у відділенні Ощадбанку в Мелітополі (Запорізька обл.).
"Уже вчора о 15.00 був затриманий головний підозрюваний по цій справі… І близько 22.00 організатор дав показання по даній справі, які були підтверджені матеріалами справи", - сказав Турчинов журналістам у середу перед засіданням уряду. Перший віце-прем'єр очолює урядову комісію з розслідування причин вибухів у Мелітополі.
За його словами, мотивом злочину став грабіж. У злочині брали участь дві людини, які розробили схему пограбування банку, що включає в себе два вибухи.
Так, за задумом злочинців, перший вибух повинен був дестабілізувати ситуацію в банку, що полегшило б зловмисникам заволодіння майном банку, і другий вибух повинен був повністю сховати сліди злочину.
Турчинов додав, що у зв'язку з тим, що перший вибух виявився сильнішим, ніж очікувалося, злочинці зникли з місця злочину.
Перший віце-прем'єр подякував міліції за оперативну роботу.
Як повідомлялося, у результаті двох вибухів невідомого пристрою у відділенні Ощадбанку в Мелітополі вранці 2 червня постраждали 25 людей, у тому числі двоє дітей. Троє з потерпілих перебувають в реанімації.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас