Як бухгалтеру заощадити на спеціалізованій періодиці, вигравши при цьому в інформації? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як бухгалтеру заощадити на спеціалізованій періодиці, вигравши при цьому в інформації?

540
Вірна відповідь - вибрати електронний щотижневик "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН"! Перший випуск нового аналітичного видання – вже в системах ЛІГА:ЗАКОН
Системи ЛІГА:ЗАКОН – надійний помічник бухгалтера у вирішенні професійних завдань ключових співробітників організації. Спеціалізовані ресурси допомагають за лічені хвилини отримати повний спектр інформації з цікавої для Вас теми. Сьогодні у системах з'явився ще один унікальний ресурс – новий аналітичний щотижневик "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН". Ви можете безкоштовно* підключитися до електронного аналітичного щотижневика, ставши учасником акції "ЗАКОН ДЛЯ ВСІХ"
"БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" – це оперативний навігатор у значимих новинах і темах бухгалтерського напрямку, який надає масу різнопланової аналітичної та консультаційної інформації для роботи бухгалтерів, фінансистів, аудиторів, співробітників фінансових служб. Принципова відмінність нового видання – це безліч тем та форматів, що охоплюють різноманітні сфери діяльності бухгалтера, присутність ексклюзивних аналітичних робіт, підготовлених спеціально для цього щотижневика, а також "живий" стиль подання інформації.
Щотижневик пропонує до уваги читачів перелік рубрик, які зроблять спілкування з виданням і корисним, і захоплюючим. Найнеобхідніші та найсвіжіші на даний момент нормативно-роз'яснювальні документи для роботи, новини напрямку, аналіз найбільш знакових документів тижня – все це у передплатників видання під рукою. Також бухгалтери можуть ознайомитися з широким спектром консультаційної та довідкової інформації.
Наповнення видання формується переважно з ексклюзивних авторських матеріалів, створених експертами спеціально для видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН". До того ж, щотижневик допоможе розглянути одну проблему з двох різних, іноді протилежних, точок зору, надасть тематичні авторські матеріали крізь призму декількох експертних думок, відповість на запитання читачів.
На сторінках видання – практичні поради та допомога в роботі з програмними бухгалтерськими продуктами, матеріали бухгалтерів-практиків про способи виходу з нестандартних робочих ситуацій, аналіз найбільш розповсюджених помилок та практичні поради щодо їхнього розв'язання, актуальний погляд на бухгалтерську термінологію та поняття. Перевірити свою компетентність у різних аспектах бухгалтерської сфери допоможуть тести, створені спеціально для читачів видання. А відволіктися від складностей, дізнатися про щось нове та посміхнутися допоможуть цікаві матеріали для інтелектуального дозвілля та "для душі".
Підключившись до нового щотижневика "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" у системах ЛІГА:ЗАКОН, бухгалтер отримає весь спектр різнопланових матеріалів, необхідних у щоденній діяльності, при цьому значно заощадивши на передплатних витратах та вигравши в інформації.
Докладніше про деталі акції Ви дізнаєтесь у менеджерів відділу продажів ЛІГА:ЗАКОН за тел.: (044) 538-01-02.
"БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" - цікаве читання для серйозної роботи!
*За 1,2 грн за умови оплати абонентського обслуговування за 3 місяці.
За матеріалами:
Ліга закон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас