Кабмін визначив 41 підприємство для проведення державного фінансового аудита — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін визначив 41 підприємство для проведення державного фінансового аудита

687
Кабінет Міністрів визначив 41 підприємство для проведення державного фінансового аудиту окремих господарських операцій державними контрольно-ревізійними органами. Про це говориться в постанові Кабміну № 506 від 20 травня.
Згідно з постановою, Кабмін включив у цей перелік держпідприємство "Енергоринок", Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України" та її дочірні компанії "Укргазвидобуток", "Укртрансгаз" і "Газ України", а також "Чорноморнафтогаз", "Укртранснафту", "Укрнафту", "Укртатнафту", "Енергоатом", "Енергетичну компанію України", "Укренерго", "Укрінтеренерго", "Укргідроенерго".
Крім того, до списку внесені "Укрзалізниця" і всі 6 залізниць, найбільші морпорти ("Південний", Одеський, Іллічівський, Маріупольський), "Укрпошта", аеропорт "Бориспіль", "Дельта-лоцман".
Також Кабмін включив до переліку "Укртелеком", Одеський припортовий завод, "Укрхімтрансаміак", АНТК ім. Антонова, ХДАПП, Київський авіазавод "Авіант" та низку інших підприємств.
Кабмін також визначив порядок проведення вищезгаданих аудитів.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів поставив за обов'язок державним підприємствам-монополістам погоджувати з Головним контрольно-ревізійним управлінням великі фінансові операції з закупівель за кошти державного бюджету.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас