Українські виробники сільгосптехніки будуть поставляти продукцію аграріям Казахстану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські виробники сільгосптехніки будуть поставляти продукцію аграріям Казахстану

Аграрний ринок
381
Україна і Казахстан мають намір провести переговори щодо поставок української сільськогосподарської техніки. Із цією метою делегація керівників підприємств галузі машинобудування для АПК на чолі із заступником міністра промислової політики України - директором Державного департаменту тракторного і сільськогосподарського машинобудування Володимиром Саченко здійснить із 31 травня по 3 червня ц.г.робочий візит у Республіку Казахстан, повідомили в прес-службі Мінпромполітики України.
За попередньою домовленістю, планується проведення переговорів з керівництвом Міністерства сільського господарства РК (із приводу поставок української сільськогосподарської техніки), Міністерства індустрії та торгівлі РК (щодо створення спільних підприємств з її складання і сервісного обслуговування) і АТ "Казагрофінанс".
Варто зазначити, що підприємства сфери діяльності Мінпромполітики мають можливість експортувати і спільно виготовляти на території Республіки Казахстан широкий спектр продукції. Зокрема, це гусеничні та колісні трактори, устаткування для тваринницьких комплексів і ферм, сівалки точного висіву, устаткування для зберігання й переробки зерна та ін. Зокрема, добре відомий Досвідчений завод зварювального встаткування ім. Е.О. Патона пропонує допомогу в налагодженні аналогічного виробництва ВРК.
За матеріалами:
АПК-Інформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас