БЮТ закликає Ющенка невідкладно підписати закон про заборону грального бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ закликає Ющенка невідкладно підписати закон про заборону грального бізнесу

Казна та Політика
527
Фракція Блоку Юлії Тимошенко у Верховній Раді закликає Президента Віктора Ющенка невідкладно підписати прийнятий парламентом закон про заборону грального бізнесу на території населених пунктів країни.
Про це сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.
"Вимагаємо від Вас, Віктор Андрійович, продемонструвати на практиці турботу про моральне і психічне здоров'я українського народу і виявити політичну волю, якнайшвидше підписавши прийнятий Верховної Радою закон щодо заборони грального бізнесу", - повідомляє прес-служба текст заяви БЮТ.
БЮТ висловив стурбованість інформацією про те, що лобісти цього виду діяльності намагаються вплинути на Ющенка для того, щоб він ветував закон про заборону грального бізнесу.
"У випадку, якщо документ буде заблокований, Віктор Ющенко буде нести особисту відповідальність за потурання шкідливій ігроманії, а на нього самого будуть кинуті підозри щодо справжніх мотивів ветування", - сказано в повідомленні.
При цьому БЮТ прогнозує, що у випадку застосування Президентом права вето до цього закону, воно буде подолано депутатами.
Як повідомляло агентство, міністр юстиції Микола Онищук вважає, що закон про заборону грального бізнесу в населених пунктах порушує права власників гральних закладів.
15 травня Рада заборонила гральний бізнес на території населених пунктів країни.
Президент Віктор Ющенко після цього запропонував представникам грального бізнесу розробити пропозиції до закону про заборону такого бізнесу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас