Мін'юст вважає, що закон про заборону грального бізнесу порушує права власників гральних закладів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мін'юст вважає, що закон про заборону грального бізнесу порушує права власників гральних закладів

500
Міністр юстиції Микола Оніщук вважає, що прийнятий Верховною Радою закон про заборону грального бізнесу у населених пунктах порушує права власників гральних закладів.
Про це він сказав на брифінгу.
"Виходячи з того, що закон у тій редакції, у якій був прийнятий, порушив одне з фундаментальних прав власників цих гральних закладів, оскільки мова йде про те, що закон повинен був визначити, у якому порядку відшкодовуються збитки, завдані власникам, коли вони створювали гральні заклади", - сказав Оніщук.
Він пояснив, що власники гральних закладів інвестували в цей бізнес і створювали його відповідно до чинного законодавства.
Оніщук вважає, що ця проблема залишається невирішеною.
Він підкреслив, що у разі, якщо цей закон набуде чинності, це не звільнить державу від відповідальності за відшкодування завданих власникам гральних закладів збитків.
Як повідомляло агентство, 15 травня Верховна Рада заборонила гральних бізнес на території населених пунктів країни.
За тиждень до цього, 7 травня, у залі гральних автоматів у Дніпропетровську сталася пожежа, у результаті якої 9 осіб загинули й 11 госпіталізовані.
Президент Віктор Ющенко пропонує представникам грального бізнесу розробити пропозиції до закону про заборону такого бізнесу на території населених пунктів країни.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас