Лівія пропонує Україні ввести безвізовий режим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лівія пропонує Україні ввести безвізовий режим

594
Лівія пропонує Україні з урахуванням поліпшення торгово-економічних і соціальних відносин між двома країнами ввести безвізовий режим поїздок громадян.
Таку пропозицію зробив секретар Вищого народного комітету Лівії Аль-Багдаді Алі Аль-Махмуді (al-baghdadi Ali al-mahmudi) на зустрічі із прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко в понеділок у Тріполі (Лівія).
"Абсолютно логічним є спрощення візового режиму", - підтримала цю пропозицію глава українського уряду.
"Пропоную під час вашого візиту підписати всі документи щодо спрощення візового режиму", - додала Ю.Тимошенко.
Вона також висловила надію, що наступна зустріч пройде в Криму в рамках засідання українсько-лівійської міжурядової комісії.
За її словами, Україна пропонує винести на нього підписання 17 документів з конкретних проектів. Серед них Ю.Тимошенко виділила будівництво НВЗ в Україні потужністю до 10 млн. тонн, 10 АЗС, співробітництво в атомній енергетиці, участь лівійських інвестиційних фондів у приватизації Одеського припортового заводу, модернізації українських теплоелектростанцій, проект з вирощування, зберігання і перевалці до 4 млн тонн зерна. За словами прем'єра, у числі цих проектів також організація спільної діяльності щодо проведення і реалізації літаків і співробітництво у військово-технічній сфері та космічної галузі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас