Тейлор: Покращення в українській економіці почнеться вже цього року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тейлор: Покращення в українській економіці почнеться вже цього року

Казна та Політика
536
Українська економіка почне долати наслідки кризи уже у цьому році, переконаний посол США в Україні Вільям Тейлор. При цьому дипломат наголошує, що керівництву України однак доведеться приймати складні й непопулярні рішення у сфері економіки.
"Економіка України почне оговтуватися вже в цьому році. Проте на керівництво України ще чекають серйозні виклики й нелегкі рішення", - зазначив посол, який завершує свою дипломатичну місію в Україні.
При цьому Вільям Тейлор наголосив, що непопулярні рішення, пов’язані з реформами у різних сферах суспільного життя, слід приймати якомога швидше.
"Україна переживає нелегкий час у політичному та економічному аспектах. І складні рішення не можуть чекати до президентських виборів", - наголосив він.
Дипломат також перерахував сфери, зміни в яких доконче необхідні для подальшого успішного розвитку України.
"Політичні суперечки завадили Україні здійснити необхідні зміни в її судовій системі, ринку землі, системі антикорупційних заходів, інвестиційному кліматі та Конституції. Ці зміни потрібні, щоб Україна продовжила розвиватися як демократична, успішна європейська держава", - впевнений Тейлор.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас