Путін: Ситуація в російській економіці непроста, але контрольована — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Ситуація в російській економіці непроста, але контрольована

216
Глава уряду РФ Володимир Путін вважає, що ситуація в російській економіці непроста, але контрольована. Таку думку прем'єр-міністр РФ висловив на зустрічі з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим в Астані.
За його словами, в даний час спостерігаються позитивні зрушення як в світовій, так і в російській економіці. Не дивлячись на те, що ризики все ще є (наприклад неповернення кредитів), але в цілому завдяки активній роботі уряду ситуація контролюється, сказав він.
В.Путін нагадав, що в даний час уряд РФ приступив до формування бюджету на 2010-2012 рр. Він підкреслив, що його параметри визначатимуться виходячи з тих прогнозів, які робляться сьогодні. Прем'єр відзначив, що процес формування нового бюджету буде непростим, тому він вимагає "серйозної, вдумливої і відповідальної роботи".
У свою чергу Нурсултан Назарбаєв відзначив, що в Казахстані уважно стежать за комплексом антикризових заходів, які реалізує Росія, і запропонував обговорити питання спільної боротьби з кризою на засіданні Ради глав урядів СНД, яке пройде 22 травня в Астані.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас