Німецькі підприємці активно користуються послугами фонду допомоги уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецькі підприємці активно користуються послугами фонду допомоги уряду

Казна та Політика
97
Німецькі підприємці – представники малого і середнього бізнесу – активно користуються послугами фонду допомоги, створеного урядом з метою пожвавлення економічної кон'юнктури. Як повідомляє агентство dpa з посиланням на заяву статс-секретаря в міністерстві економіки ФРН Хартмута Шауерте, з моменту утворення фонду надійшло 1104 запити на надання кредитів на загальну суму 4,5 мільярди євро. За його словами, нова програма виділення кредитів і надання гарантій користується в підприємців великою популярністю.
Голова фонду Ульріх Шредер висловив задоволення із приводу високого інтересу до державних програм. "Це говорить про те, що підприємці інтенсивно займаються ними", - сказав він.
Агентство АР наводить статистичні дані, згідно з якими більшість заявок на кредити надійшла з Баварії (253), Північного Рейну-Вестфалії (236) і Баден-Вюртемберга (210). З нових федеральних земель, включаючи Берлін, отримано лише 140 заявок.
Фонд допомоги почав діяти в березні нинішнього року. Він складається із двох частин – програми поручництва в розмірі 75 мільярдів євро і кредитування на загальну суму 25 мільярдів євро.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас