Ющенко закликав місцеву владу організувати підприємцям "єдині офіси" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко закликав місцеву владу організувати підприємцям "єдині офіси"

887
Президент Віктор Ющенко закликає місцеву владу створити по всій Україні так звані "єдині офіси" для підприємців. Про це Ющенко заявив під час візиту в новостворений Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс" Вінницької міськради, повідомили в прес-службі Глави держави.
Ющенко, зокрема, відзначив, що вважає вагомим досягненням створення "єдиних офісів", де підприємець за короткий час може пройти всі необхідні реєстраційні і дозвільні процедури.
Глава держави відзначив, що в Україні повинні бути створені всі умови для зменшення адміністративних бар'єрів і перешкод при заснуванні та веденні підприємницької діяльності.
Довідка. Центр адміністративних послуг "Прозорий офіс" Вінницької міської ради "Прозорий офіс" складається з Інформаційного холу, Центру адміністративних послуг, де здійснюється оформлення і видача дозвільних документів, державна реєстрація суб'єктів ведення господарства; Відділу звернень і Міського бюро технічної інвентаризації.
У рамках "Прозорого офісу" розташований Центр соціального партнерства, де представники громадських організацій надають безкоштовно консультації щодо ведення підприємницької діяльності і допомагають підприємцям сформувати повний пакет документів для здійснення державної реєстрації.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас