Банк Англії наймає нових співробітників і збільшує бонуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Англії наймає нових співробітників і збільшує бонуси

Валюта
609
Банк Англії збільшує бонусні виплати своїм співробітникам і розширив штат до максимального рівня за останні 2 десятиліття, оскільки фінансова криза вимагає величезних зусиль від усіх працівників ЦБ, повідомляє агентство Bloomberg.
Центробанк Великобританії збільшив видатки на бонуси до 8,1% від фонду заробітної плати фонду за 12 місяців, що завершилися в лютому 2009 року, у порівнянні з 7% від фонду заробітної плати роком раніше.
Чисельність персоналу Банку Англії (ураховуються як постійні, так і тимчасові співробітники) виросла за той же період на 6% - до 1857 людей, що стало першим значним зростанням з 1987 року.
"Очевидно, що Банк Англії перебуває в даний момент під тиском, - заявив економіст Daiwa Securities у Лондоні Колін Елліс, до жовтня минулого року, що працював у британському ЦБ. - Можна не погоджуватися із прийнятими ним рішеннями, але в мене немає ніяких сумнівів у тому, що співробітники банку працюють із неймовірною ретельністю, і я не впевнений, що варто висловлювати невдоволення із приводу їх бонусів. Вони це заслужили".
Як відзначають деякі експерти, Банк Англії також, очевидно, скористався масштабними скороченнями в базованих в Лондоні фінкомпаніях, щоб найняти якомога більш компетентних співробітників на вигідних для ЦБ умовах. Робота на державу в період кризи розглядається багатьма як гарантія захищеності, додають аналітики.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас