Аналітики підвищують прогнози економічного зростання Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аналітики підвищують прогнози економічного зростання Британії

Казна та Політика
269
Провідні аналітики лондонського Сіті переглядають убік підвищення свої прогнози зростання британської економіки, незважаючи на песимізм, продемонстрований Банком Англії на минулому тижні, повідомляє Sunday Times.
Згідно з новим прогнозом Credit Suisse, в 2010 році зростання економіки Британії складе 1,8%, а не 1%, як банк прогнозував раніше. Компанія підвищила свій прогноз і для єврозони: за її новим прогнозом, наступного року економічне зростання там складе не 1%, а 1,5%. "Перший етап відновлення, імовірно, буде супроводжуватися нарощуванням матеріальних запасів, - заявив економіст Credit Suisse Роберт Баррі. - Це дозволить виграти час тим, кому потрібно відновити свої баланси. Наступного року ми очікуємо збільшення попиту на кінцеву продукцію".
Аналогічні міркування змусили JP Morgan також переглянути убік підвищення прогноз для Британії. Відповідно до нового прогнозу компанії, британська економіка цього року скоротиться на 3,6%. На майбутній рік JP Morgan тепер прогнозує зростання не 0,5%, а 1,7%.
Один з найбільш песимістичних аналітиків, Майкл Сондерс також скорегував свої прогнози. Цього року він очікує скорочення британської економіки не на 4,1%, як він пророкував у квітні, а на 3,9%. Однак на майбутній рік він пророкує зростання на 0,1%, а не скорочення на 0,7%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас