Влада США змушує Bank of America переформувати склад ради директорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада США змушує Bank of America переформувати склад ради директорів

149
Федеральна влада США примушує Bank of America переформувати склад ради його директорів і ввести туди керівників з більш вагомим досвідом, пише в п'ятницю газета Wall Street Journal.
Для цього був створений спеціальний комітет, очолюваний нинішнім головою Bofa Уолтером Мейссі (Walter Massey), який повинен оцінити спроможність нинішньої ради директорів і питання про призначення нового виконавчого директора.
Наприкінці минулого місяця акціонери Bofa вирішили відправити у відставку голову ради директорів компанії Кеннета Льюїса (Kenneth Lewis). На щорічних зборах акціонерів інвестори звинуватили Льюїса в серії помилок, через які могутній банк був змушений прийняти відразу дві порції урядової допомоги. Цей факт аналітики розцінили як сигнал до швидкого відходу Льюїса і з посади CEO.
Wall Street Journal називає цей крок американської влади "незвичайним", оскільки уряд США не має частки в Bank of America, і всі основні втрати банку припали на угоду з придбання Merrill Lynch, підтриману регуляторами.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас