Кабмін виділив кошти на реконструкцію "Олімпійського" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін виділив кошти на реконструкцію "Олімпійського"

Казна та Політика
200
Кабінет міністрів дозволив здійснити попередню оплату робіт з реконструкції національного спортивного комплексу "Олімпійський" у розмірі 67,7 мільйона гривень.
Про це говориться в розпорядженні уряду "Деякі питання фінансування в 2009 році реконструкції стадіону Національного спортивного комплексу "Олімпійський" від 13 травня 2009 року.
Згідно з документом, в 2009 році попередня оплата демонтажних, будівельно-монтажних робіт і робіт з науково-технічного супроводу, моніторингу, авторського нагляду за реконструкцією стадіону, відбудовної вартості зелених насаджень, дозвільних процедур і придбання обладнання буде здійснюватися за рахунок бюджетних коштів у розмірі 67,7 мільйона гривень на термін не більше трьох місяців, повідомили в прес-службі Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту.
Ціль розпорядження Кабміну - забезпечити безперервне виконання і завершення робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" у певний термін і введення спорткомплексу в експлуатацію в червні 2011 року.
Довідка. Реконструкція НСК "Олімпійський" проводиться в рамках підготовки України до Євро-2012. Готовність арени до прийняття матчів чемпіонату визначена УЄФА як обов'язкова умова для проведення турніру в нашій державі. Будівельно-монтажні роботи на спорткомплексі почалися 1 грудня 2008 року і здійснюються холдинговою компанією "Київміськбуд". Їхнє завершення заплановано на грудень 2010 року, а введення стадіону в експлуатацію - на червень 2011 року.
Загальна місткість оновленого стадіону буде становити 69 тисяч 423 глядача.
Вартість реконструкції спорткомплексу становить 2 мільярди 114 мільйонів 726,9 тисячі гривень. Фінансування робіт проводиться з державного бюджету України.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас