Київська митниця вилучила кілограм золота — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська митниця вилучила кілограм золота

Кримінал
448
Співробітники Київської центральної спеціалізованої митниці вилучили майже кілограм заготовок для монет із золота 900 проби загальною вартістю понад 166 тисячі гривень. Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби України.
Згідно з поданими для митного оформлення документами, в Україну ввозилася партія товарів - заготовки для монет із золота. Товар (11 тисяч 476 золотих заготовок для монет діаметром 24,85 міліметра, загальною вагою майже 200 кілограмів і вартістю понад 38 мільйони гривень) надійшов у двох дерев'яних ящиках з Австрії за адресою Національного банку України. За результатами проведеного митного огляду товару і після перерахування цих заготовок, інспектори встановили їхню справжню чисельність. З'ясувалося, що золотих заготовок у ящиках перебуває більше, ніж було зазначено в документах - на 50 штук.
У цьому випадку в документах, поданих для митного контролю та оформлення, не було заявлено точних відомостей про кількість згаданих заготовок для золотих монет, які підлягають обов'язковому декларуванню у випадку переміщення через митний кордон України.
За даним фактом митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками статті 340 Митного кодексу України (недекларування товарів, які переміщаються через митний кордон України).
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас