Київ заборонив в'їзд автомобілів у Гідропарк і на Труханів острів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ заборонив в'їзд автомобілів у Гідропарк і на Труханів острів

Казна та Політика
299
Київська міська державна адміністрація заборонила в'їзд автомобілів на територію парку культури та відпочинку "Гідропарк" і Труханового острова.
Про це говориться в розпорядженні Київміськадміністрації, текст якого мають Українські Новини.
У зв'язку із цим міськадміністрація доручила комунальному підприємству "Київтранспарксервіс" установити пункти пропуску в місцях в'їзду машин на територію Гідропарку і Труханового острова та розширити зону паркування на прилеглих до них територіях.
За наявності пропусків на зазначені території може в'їжджати транспорт суб'єктів підприємництва, які там працюють, а також машини швидкої допомоги, правоохоронних органів, пожежники під час виконання службових обов'язків.
Ціль уведення заборони - організація комфортного відпочинку городян, впорядкування руху автотранспорту, запобігання виникненню пожеж і несанкціонованих смітників.
Як повідомляло агентство, у квітні 2007 року Дніпровська райдержадміністрація ініціювала введення плати за в'їзд автомобілів на територію Гідропарку.
У березні 2007 року містобудівна рада Києва схвалила детальний план території Гідропарку з орієнтовною вартістю проекту 596,6 млн. гривень.
Проект передбачав прокладання на території парку інженерних комунікацій, вартість цих робіт складе 130 млн. гривень, будівництво пішохідної алеї, спортивного залу, дитячого комплексу, паркінгу на 2,4 тис. машиномісць.
Замовником ДПТ виступає Дніпровська райдержадміністрація.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас