Кабмін підготував проект рішення про скасування коефіцієнту підвищення доходів громадян при вираховуванні субсидій на ЖКП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін підготував проект рішення про скасування коефіцієнту підвищення доходів громадян при вираховуванні субсидій на ЖКП

Енергетика
357
Кабмін підготував проект рішення про скасування коефіцієнту підвищення доходів громадян при вираховуванні субсидій для громадян на житлово-комунальні послуги і тверде паливо. Про це на прес-конференції заявила заступник міністра праці і соцполітики Олена Гаряча.
"Ми підготували такий проект рішення уряду про те, що для надання субсидій на тверде паливо і ЖКП ми не будемо застосовувати коефіцієнт підвищення доходів громадян, який застосовували попередні 4 роки", - зазначила вона.
За її словами, проект рішення уряду буде реалізований найближчим часом. Вона також повідомила, що в держбюджеті на 2009 р. передбачено компенсацію різниці в розмірах тарифів для малозабезпеченого населення і пенсіонерів в повному обсязі.
За її словами, субсидування у різниці тарифів збільшене на 33% і складає близько 400 млн грн за перші чотири місяці ц.р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас