Базел готовий продати міноритарний пакет в Ингосстрахе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Базел готовий продати міноритарний пакет в Ингосстрахе

Фондовий ринок
177
Компанія "Базовий елемент" російського мільярдера Олега Дерипаски готова відновити переговори щодо продажу міноритарної частки в страховій компанії Ингосстрах фонду PPF Investments Ltd і Assicurazioni Generali Spa.
"Базовий елемент" не має наміру уступати контрольний пакет у страховій компанії, заявив агентству Bloomberg директор зі зв'язків із громадськістю сектору фінансових послуг компанії Петро Грейдінг, спростовуючи повідомлення, опубліковане в газеті Independent.
"Ми хочемо відновити переговори, як тільки умови, які ми поставили, будуть дотримані", - заявив він. "Ми провели переговори, але не досягли домовленостей, і переговори зараз не ведуться", - додав представник компанії.
У неділю газета Independent повідомила, що PPF і Generali можуть бути зацікавлені в збільшенні частки в компанії до більше 50% за 500 млн. євро ($664 млн.). Видання не назвало джерело інформації, а Грейдінг відмовився коментувати суму.
Компанії "Базовий елемент" належать 60% акцій Ингосстрах, PPF і Generali разом контролюють 38,5% акцій страхової компанії.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас