Мінвуглепром: На держшахтах за квітень 2009 р. виплачено 554,8 млн грн зарплати. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінвуглепром: На держшахтах за квітень 2009 р. виплачено 554,8 млн грн зарплати.

Казна та Політика
101
На державних шахтах за квітень 2009 р. виплачено 554 млн 762 тис. грн заробітної плати.
Про це повідомив сьогодні під час брифінгу заступник міністра вугільної промисловості Анатолій Корзун, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, були нараховані включно з всіма платежами до державного бюджету та Пенсійного фонду 936 млн грн.
Заступник міністра наголосив, що виплачено 100% зарплати по кожному державному підприємству, яке знаходиться в структурі міністерства. Разом з тим він підкреслив, що міністерство попередило усіх керівників державних шахт про персональну відповідальність за невиплату зарплати. "Починаючи з завтрашнього дня ми в міністерстві будемо вести прийом (представників) конкретних підприємств, починаючи з найбільш проблемних. Кошти цими підприємствами були отримані від господарської діяльності і за рахунок державної підтримки з бюджету цілком достатньо для виплати всіх платежів, пов"язаних з зарплатою. Цих коштів було достатньо на задоволення мінімально необхідних потреб виробництва", - наголосив він.
Також він зазначив, що міністерство отримало 100% коштів на поточне відвантаження енергетичного вугілля. А.Корзун підкреслив, що Мінвуглепром погасив заборгованість перед шахтобудівельниками за попередні періоди в розмірі 24 млн грн, а також отримав 96 млн грн зі Стабілізаційного фонду, що дозволило розрахуватися з шахтобудівельниками за виконані роботи в 2009 р. А.Корзун наголосив, що міністерство шукає нові ринки збуту вугілля, щоб не знижувати його видобуток.
В свою чергу генеральний директор ДП "Вугілля України" Олег Погодін наголосив, що у квітні цього року підприємство забезпечило надходження коштів за відвантаження вугілля в обсязі, необхідному для виплати зарплати всім підприємствам, які входять до структури Мінвуглепрому.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас