Посол Азербайджану Алієв упевнений у швидкому створенні Євро-Азіатського нафтотрнаспортного коридору — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол Азербайджану Алієв упевнений у швидкому створенні Євро-Азіатського нафтотрнаспортного коридору

Енергетика
189
Посол Азербайджану в Україні Талят Мусеїб огли Алієв упевнений у швидкому створенні Євро-Азіатського нафтотрнаспортного коридору.
Про це він сказав журналістам після зустрічі із Президентом Віктором Ющенком.
"Я думаю, що почата робота із транспортування азербайджанської каспійської нафти зі створенням Євро-Азіатського коридору незабаром успішно завершиться й почнеться реальна робота", - сказав засіл.
У свою чергу, засіл Польщі Яцек Ключковський констатує зацікавленість Польщі в реалізації проекту Євро-Азіатського нафтотрнаспортного коридору й вислови сподівання, що вже в травні будуть зроблені кроки для його реалізації.
Як повідомляло агентство, Президент Віктор Ющенко вважає твердження техніко-економічного обґрунтування проекту створення Євро-Азіатського нафтотранспортного коридору найскладнішим етапом у його реалізації.
Міжнародне трубопровідне підприємство "Сарматія" (Польща) прогнозує добудування нафтопроводу "Одеса-Броди" до польських Плоцька й Гданьська до 2012 року.
У січні 2008 азербайджанська нафтогазова компанія Socar, грузинська Georgian Oil and Gas Corporation і литовська Klaipedos Nafta увійшли до складу засновників україно-польської компанії "Сарматія".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас