Дарлінг: Світова економіка залежить від рішення США щодо токсичних облігацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дарлінг: Світова економіка залежить від рішення США щодо токсичних облігацій

Казна та Політика
381
Ситуація у світовій економіці не покращиться доти, поки США "не вирішать необхідним чином проблеми свого банківського сектору".
Про це заявив керівництву США міністр фінансів Великобританії Алістер Дарлінг, що перебуває з візитом у Вашингтоні, пише британська преса.
Дарлінг бере участь у міністерських весняних зустрічах Міжнародного валютного фонду і Світового банку. Він підкреслив, що світ "гає час", очікуючи, коли США "звільнять свою банківську систему від токсичних облігацій –, що втратили ліквідність композитних інвестиційних паперів".
"Якщо ви не можете вирішити проблему банківського сектору, то ви не вирішите проблеми економіки в цілому", - додав він.
Як повідомляє в суботу лондонська газета Daily Telegraph, адміністрація президента Барака Обами ніяк не може прийти до остаточного варіанта нейтралізації цих облігацій. "Нам потрібна ефективно діюча банківська система, нам необхідно відновити нормальну роботу кредитного ринку, а це означає, що слід знайти вирішення проблеми токсичних облігацій, що перебувають на балансах банків США", - відзначив Дарлінг. Він висловив надію, що США будуть здатні якнайшвидше добитися прогресу в даному питанні.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас