Янукович має намір балотуватись на пост Президента України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович має намір балотуватись на пост Президента України

Казна та Політика
453
Лідер Партії регіонів, голова парламентської фракції ПР Віктор Янукович має намір брати участь в чергових виборах Президента України. Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу TВi, повідомляє прес-служба каналу.
"Я упевнений в тому, що я братиму участь в президентських виборах... Я лідер партії, партія сьогодні є лідером національного рейтингу, і, природно, ми братимемо участь у виборах", - сказав Янукович.
Він відзначив, що відповідне рішення вже прийнято, але офіційно воно буде оголошено після проведення з'їзду партії. "Сьогодні немає всередині партії іншої дискусії, тобто це формальність, яка буде прийнята, я в цьому упевнений, і ми підемо на вибори", - підкреслив він.
Раніше про свій намір взяти участь в президентській гонці заявили екс-міністр оборони, народний депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко, екс-спікер Арсеній Яценюк, лідер всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок і мер Києва Леонід Черновецький. Діючий президент Віктор Ющенко, також заявив про намір брати участь і в президентських, і в парламентських виборах у випадку, якщо вони будуть призначені на один час.
Як повідомлялося, Верховна Рада 1 квітня призначила чергові вибори Президента України на неділю 25 жовтня 2009 р. У відповідь В.Ющенко заявив, що таке рішення суперечить Основному закону і 8 квітня поводився з відповідним поданням до Конституційного суду. На думку глави держави, чергові вибори Президента повинні пройти 17 січня 2010 р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас