Гірше від Росії з кризою бореться тільки Україна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гірше від Росії з кризою бореться тільки Україна

1281
Антикризові заходи уряду РФ найменш результативні, вважають експерти російської аудиторської компанії ФБК (Фінансові і бухгалтерські консультанти), що розрахували Індекс антикризової ефективності для восьми країн. Гірше від Росії із кризою бореться тільки Україна.
Експерти досліджували ефективність антикризової політики восьми країн – Росії, України, Казахстану, Франції, Канади, Німеччини, Великобританії і США. Аналізувалися такі показники, як ВВП, рівень промислового виробництва, динаміка безробіття та реальної зарплати, оптових і роздрібних цін, інвестицій в основний капітал, фондових індексів, золотовалютних резервів, а також зовнішньоторговельного обігу та обороту роздрібної торгівлі.
Найуспішнішими в боротьбі із кризою визнані Великобританія і Німеччина. Остання виділяється своїми успіхами з розвинених країн. У липні-серпні 2008 року вона була третя знизу в списку досліджуваних країн, після чого стала підніматися - ефективність антикризових заходів уряду Німеччини стабільно росте. Це стосується і Великобританії: з останнього місця в серпні-вересні вона в січні піднялася на перше. Інші країни, включаючи США, виразної динаміки зростання індексу за даний період не показали.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас