"Газпром збут Україна" одержав ліцензію на постачання 7,5 млрд куб. м газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром збут Україна" одержав ліцензію на постачання 7,5 млрд куб. м газу

Енергетика
190
"Газпром збут Україна" одержав ліцензію на постачання 7,5 млрд куб. м природного газу за нерегульованим тарифом. Рішення про видачу ліцензії терміном на 1 рік прийняте сьогодні на засіданні Національної комісії регулювання електроенергетики, передає кореспондент РБК-Україна.
Відзначимо, що раніше компанія звернулася до НКРЕ із проханням видати ліцензію на постачання газу за нерегульованим тарифом терміном на 5 років. Ліцензія на постачання газу терміном на 1 рік була видана компанії 24 квітня 2008 р.
Компанія планує поставити українським споживачам цього року 4-5 млрд куб. м газу. На обсяг 7,5 млрд куб. м "Газпром збут Україна" має намір вийти в 2010 р. Торік компанія продала в Україні 3,2 млрд газу, що стало наслідком економічної кризи, що викликала скорочення споживання "блакитного палива".
ТОВ "Газпром збут Україна" було створено в 2008 р. для постачання газу промисловим підприємствам України замість СП "Укргазенерго". Дочірнє підприємство "Газпрому" має договори з більш ніж 50 компаніями металургійної, хімічної, деревообробної та інших галузей промисловості.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас