Чорноморський флот Росії скорочує понад 5 тисяч працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорноморський флот Росії скорочує понад 5 тисяч працівників

936
У севастопольському центрі зайнятості з початку квітня практично щодня реєструють 500-800 звільнених військовослужбовців ЧФ.
У Севастополі понад 5 тисяч людей із представлених з початку року на скорочення 7 тисяч працівників - вільнонаймані Чорноморського флоту Росії. Про це повідомила виконуюча обов'язки директора міського центру зайнятості Світлана Рендак на засіданні міської антикризової групи, що проходило під головуванням голови міської адміністрації Сергія Куніцина.
"У перших числах квітня - і це нас дуже тривожить - ми практично щодня реєструємо списки на звільнення 500-800 людей", - розповіла Рендак.
При цьому вона додала, що за аналогічний період торік було попереджено про скорочення близько 3 тисяч працівників, а фактично було скорочено приблизно 900 людей.
"Як буде цього року, невідомо, але поки ще прийшли до нас для постановки на облік 450 людей ", - сказала вона.
Як підкреслила керівник центру зайнятості, "загострюється ситуація по Чорноморському флоту: з названих мною 7 тисяч людей, представлених на звільнення, 5100 вільнонайманих представлені до скорочення з організацій ЧФ РФ".
Усього на ЧФ РФ вільнонайманих, за даними Рендак, 17 тисяч 300 людей, абсолютна більшість із яких - громадяни України.
І це, як сказала вона, "ще не все: до кінця квітня-травня пройде перша хвиля, яка була наприкінці січня - у лютому, а друга хвиля буде в червні".
За інформацією Рендак, у Севастополі на обліку перебуває 2530 безробітних, "і так трималося практично весь квартал, різких сплесків реєстрації за цей період не було".
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас