Майже половина українців віддасть перевагу улюбленій роботі, а не високій зарплаті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майже половина українців віддасть перевагу улюбленій роботі, а не високій зарплаті

579
Навіть у важкі кризові часи для українців більш важливо займатися улюбленою справою, ніж одержувати велику зарплату за роботу, яка не подобається. Такі результати дослідження міжнародної рекрутингової компанії Kelly Services.
Згідно з результатами дослідження, 41% респондентів готові погодитися на зарплату у два рази меншу або перейти на більш низьку посаду (навіть у своїй компанії) за умови, що їм запропонують щось більш важливе і значиме, повідомляє Headhunter. Більша половина, що відповіли в такий спосіб – жінки (57%), проти 43% чоловіків.
Переважна більшість (70%) опитаних українців погодилися з тим, що їх професійна діяльність має безпосередній вплив на їхню самооцінку. Не набагато більше половини з них вважають, що їх теперішнє місце роботи не буде пов'язане з кар'єрним зростанням. Тому 56% учасників опитування мають намір шукати нову роботу протягом поточного року.
Як повідомлялося, тільки половина з тих, хто шукає роботу зараз, безробітні. Інші кандидати або незадоволені теперішнім місцем роботи, або побоюються майбутніх звільнень на фірмі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас