Путін: Держпідтримка буде надаватися тільки в обмін на підвищення ефективності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Держпідтримка буде надаватися тільки в обмін на підвищення ефективності

Казна та Політика
84
Прем'єр-міністр Володимир Путін на сьогоднішньому засіданні кабінету міністрів попередив, що уряд на практиці має намір реалізувати вимогу - "Допомога в обмін на підвищення ефективності", а також зажадав від одержувачів держдопомоги відповідальної позиції в плани виплати бонусів.
"Держпідтримку в рамках антикризових заходів одержать тільки ті підприємства, які зможуть розробити програми підвищення своєї конкурентоспроможності, забезпечать нову, більш ефективну роботу в сфері фінансів і дотримання норм трудового законодавства", - заявив Путін.
"Ми також будемо вимагати відповідальної поведінки від керівництва компаній - маю на увазі соціальну відповідальність, маю на увазі бонуси, які вони одержують. Насамперед, я зараз говорю, звичайно, про державні компанії. Апарат Уряду підготував відповідні пропозиції, потрібно буде довести їх до керівництва компаній і реалізувати", -підкреслив прем'єр.
Глава уряду також пообіцяв, що доопрацьована Програма антикризових заходів у найближчі дні буде офіційно направлена в Державну Думу, а реалізація її положень буде поставлена на постійний контроль.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас