Наземний громадський транспорт на основних маршрутах Києва на Великдень буде працювати цілодобово — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Наземний громадський транспорт на основних маршрутах Києва на Великдень буде працювати цілодобово

188
Наземний громадський транспорт на основних маршрутах Києва на Великдень буде працювати цілодобово, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на першого віце-мера столиці Дениса Басса.
За словами Басса, Київська міськадміністрація разом із представниками церков відробили програму святкування Воскресіння Христового в кожному районі столиці.
"Ми активно готуємося до Великодня. У першу чергу ми хочемо забезпечити безперебійну роботу громадського транспорту у святкові дні, щоб усі охочі могли добратися без проблем до місць богослужіння", - відзначив він.
Так, буде продовжена робота наземного громадського транспорту, збільшена кількість рухомого складу, особливо на маршрутах, де найбільше очікується парафіян, а на основних маршрутах громадський транспорт буде працювати цілодобово.
Повідомлення про графік роботи транспорту на маршрутах будуть розміщені найближчим часом у салонах рухомого складу.
Київська міськадміністрація також має намір прикрасити столицю до Великодня. Для цього комунальні служби з озеленення і благоустрою починають працювати в посиленому режимі.
Разом з тим у прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен" агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що розпорядження Київської міськадміністрації про продовження роботи метро в ніч із 18 на 19 квітня поки нема.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас