Медведєв: З комюніке саміту G20 видно, що обговорення питання про наднаціональну резервну валюту буде продовжено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: З комюніке саміту G20 видно, що обговорення питання про наднаціональну резервну валюту буде продовжено

Валюта
660
Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що згідно комюніке, "двадцятка" повернеться до питання про наднаціональну резервну валюту.
"Навіть у параграф 12 комюніке внесена відповідна позиція про те, що ми почнемо всі зусилля для того, щоб проводити збалансовану монетарну політику, фінансово-кредитну політику, що припускає і передбачає, що ми повернемося до цього питання, обговорюючи його, як на рівні Міжнародного валютного фонду, так і в рамках великої "двадцятки", - заявив Д.Медведєв за підсумками саміту "двадцятки" у Лондоні.
На запитання про міжнародну резервну валюту президент РФ відповів: "Ця тема - не найпростіша, вже точно ніхто не розраховував, що ми сьогодні будемо ухвалювати рішення щодо неї".
"Завдання зараз полягає в тому, щоб наші національні валюти почували себе нормально. Завдання полягає в тому, щоб міжнародні резервні валюти також були передбачувані", - сказав Д.Медведєв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас