Денісова заявляє про скорочення боргу із зарплати в березні на 23% до 1,3 млрд. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Денісова заявляє про скорочення боргу із зарплати в березні на 23% до 1,3 млрд. гривень

Казна та Політика
192
Міністр праці й соціальної політики Людмила Денісова заявляє про скорочення боргу із заробітної плати в березні на 23% з 1,643 млрд. гривень до 1,267 млрд. гривень.
Про це вона повідомила на брифінгу.
З її слів, борг державних підприємств із зарплати в березні скоротився з 417 млн. гривень до 166 млн. гривень.
Денісова повідомила, що на засіданні Кабміну міністру регіонального розвитку й будівництва Василю Куйбіді, міністру оборони Юрію Єханурову, а також голові державного комітету водного господарства Василю Сташуку було винесено попередження за наявність заборгованості із заробітної плати на підприємствах, які входять у сферу управління цих відомств.
Водночас міністру із надзвичайних ситуацій і справ захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимиру Шандрі, міністру вугільної промисловості Віктору Полтавцю, а також самій Денісовій висловлена подяка за відсутність боргів із зарплати.
"У тому разі, якщо заборгованість по держпідприємствах залишиться, прем'єр-міністром будуть вжиті заходи щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності керівників відповідних міністерств й органів центральної влади", - сказала Денісова.
Після 25 квітня, зі слів міністра, Кабмін розгляне роботу органів центральної влади щодо погашення заборгованості із заробітної плати.
Як повідомляло агентство, на 1 березня 2009 року розмір невиплачених зарплат збільшився на 7,7% порівняно з 1 лютого 2009 року до 1 643,225 млн. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас