Експерт: Візит Тимошенко в Японію підтверджує, що Україна уникне дефолту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Візит Тимошенко в Японію підтверджує, що Україна уникне дефолту

Казна та Політика
1027
Україна уникне дефолту - японські експерти, аналітики японського банку Nomura стверджують, що Україна зуміє уникнути дефолту. На думку експертів, результати візиту Юлії Тимошенко в Японію підтвердили цю впевненість.
Таку думку висловив виконавчий директор по Україні Nomura СНД Євген Зенченко, що брав участь у зустрічі керівників банку з Юлією Тимошенко в Японії.
"Зараз, незважаючи на те, що Україна, можливо, більше від багатьох інших країн зачеплена глобальною економічною кризою, ми як і раніше вважаємо, що є величезний потенціал співробітництва бізнес-кіл двох країн і в сфері злиттів і поглинань, і в сфері прямих інвестицій", - заявив Зенсенко.
На зустрічі Юлії Тимошенко з керівництвом Nomura обговорювалася низка конкретних проектів такого плану. У цілому, зустріч підтвердила бажання банку Nomura продовжувати співробітництво з Україною і допомогти її уряду вийти з даної ситуації, заявляють у керівництві банку.
Євген Зенченко повідомив, що під час візиту в Японію відбулася зустріч Прем'єр-міністра України і менеджменту банку на чолі з віце-головою Nomura Такаши Янагія .
Представники банку запропонували Україні підтримку в управлінні міжнародним боргом і приватизації ключових активів та індустрій.
У свою чергу Прем'єр-міністр України висловила зацікавленість у пропозиції банку Nomura. Сторони домовилися продовжити обговорення конкретних рамок співробітництва.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас