Янукович: Україна повинна об'єднати газові інтереси ЄС і Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна повинна об'єднати газові інтереси ЄС і Росії

Енергетика
213
Євроінтеграція є одним із програмних положень Партії регіонів, заявив лідер партії Віктор Янукович. Про це він сказав на зустрічі із головою представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Тейшейра, послом Швеції в Україні Стефаном Гуллгреном і послом Куби в Україні Феліксом Леоном Корбале, повідомляє прес-служба партії.
У свою чергу Тейшейра відзначив: "У Брюсселі по-доброму пам'ятають, як ви працювали на посаді прем'єр-міністра, і вашу націленість на вирішення багатьох питань".
Коментуючи минулу конференцію з питань модернізації української газотранспортної системи, Янукович відзначив, що вона "була недостатньо підготовлена".
"Необхідно об'єднати інтереси постачальника, споживача і транзитера газу, тільки в такому випадку можливо досягти успіху. На жаль, на конференції такого не відбулося", - додав він.
"Коли ми прийдемо до влади, ми будемо повертатися до цього питання і зробимо так, щоб і Європейський Союз, і Росія були зацікавлені в цьому проекті. Тоді й інтереси України будуть найбільш повно враховані", - підкреслив Янукович.
Говорячи про внутрішньополітичну ситуацію в Україні, лідер "Регіонів" відзначив, що сьогодні країна переживає дуже складний період політичної та економічної кризи.
"Цей період почався ще в 2005 році й у нинішньому році повинен бути, нарешті, завершений. Ми повинні стабілізувати політичну ситуацію і це стане основою консолідації суспільства та подолання економічної кризи. Така стабілізація можлива лише після зміни і президента, і прем'єр-міністра", - заявив Янукович.
"Нинішня влада не має наміру добровільно піти у відставку, і з кожним днем ускладнює ситуацію в країні, веде Україну до катастрофи. Народ на виборах повинен сказати своє слово й усунути із влади збанкрутілих політиків. Тому головне питання у виводі країни з політичної та економічної кризи – перевибори всієї влади", - додав він.
Як повідомлялося, у вівторок, 31 березня, Партія регіонів може заблокувати парламент, і втримувати блокаду доти, поки влада не заявить про свою відставку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас