На українських дорогах стане менше "непотрібних" знаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На українських дорогах стане менше "непотрібних" знаків

1026
Кабінет міністрів України розгляне зміни в правила дорожнього руху на наступному засіданні.
Про це повідомив сьогодні журналістам у Кабміні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
Він відзначив, що за рішенням прем'єр-міністра Юлії Тимошенко будуть проведені додаткові консультації з цього питання. "Ми внесли свої пропозиції, вони полягають в згоді міністерства на скасування технічного огляду між плановими техоглядами … Ми готові уточнити ПДР, впровадити спеціальну норму нових доріг, які мають відповідне обладнання ... де можна піти на збільшення швидкості поза населеними пунктами. Не погоджуємося зі збільшенням у населених пунктах", - заявив Луценко.
Міністр повідомив, що після підвищення штрафів за порушення ПДР, в Україні на 50% зменшилася кількість ДТП і на 40% - кількість травм і летальних випадків на дорогах.
Нагадаємо, раніше Юрій Луценко заявляв, що є супротивником підвищення максимального швидкісного бар'єра в межах населених пунктів, оскільки, на його думку, це неодмінно приведе до збільшення кількості ДТП з летальним результатом.
Міністр відзначив, що працівники ДАІ демонтують усі "необґрунтовано встановлені" дорожні знаки. "Абсолютна більшість так званих знаків - пасток на території магістралей і доріг державного значення вже зняті. Обмеження на другорядних дорогах зараз відслідковується", - заявив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас