Данія названа країною зразкового підприємництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данія названа країною зразкового підприємництва

494
Журнал Economist у своєму останньому номері назвав Данію країною зразкового підприємництва, передає ІТАР-ТАРС. "Якщо десять років тому вважалося, що Данія дуже потребує бізнесменів, а датчани віддають перевагу державній службі перед власною справою, то зараз ситуація докорінно змінилася", - стверджує тижневик.
У списку з 10 країн, у яких найлегше займатися бізнесом, Данія, за даними Economist, займає 5-е місце, пропустивши вперед лише Сингапур, Нову Зеландію, США і Гонконг.
"Уряд забезпечив усе для успішного бізнес-старту в цій акуратній скандинавській країні, - пише журнал. - Тут є мережа готових "під ключ" офісів, які пропонують численні переваги компаніям - консультації, юридичні послуги, зали для зборів. Він створив фонд громадського підприємницького капіталу та розвиває "освіту для підприємництва".
"Увага уряду до приватного бізнесу привела до очевидних змін у датській економіці, - резюмує Economist. - Сьогодні в Данії розміщується 20 проц європейських компаній з біотехнологій. Тут процвітають чисті технології, мода і дизайн. Частка ВВП, сформована за рахунок залученого місцевими компаніями підприємницького капіталу, у Данії більша, ніж у будь-якій іншій країні Європи".
За матеріалами:
Rokf.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас