Ходорковський пропонує свої послуги у боротьбі з кризою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ходорковський пропонує свої послуги у боротьбі з кризою

458
Колишній голова "ЮКОСа" Михайло Ходорковський заявив, що після виходу з в'язниці готовий зайнятися боротьбою із кризою. "Я гарний антикризовий менеджер. Думаю, буду затребуваний і в цій ролі", - заявив він.
За словами Ходорковського, криза - це час для перебудови і переналаштування, час сміливих рішень. "Думати треба не про виживання зараз, але про своє місце в посткризовому світі. Тільки так можна перемогти. Інакше гра не варта свічок", - сказав колишній голова "ЮКОСа". Крім того, за словами Ходорковського, він планує займатися альтернативною енергетикою, яку сам він назвав новою енергетикою, "враховуючи її майбутнє місце в економіці". Він підкреслив, що заробляння грошей саме по собі йому не цікаво.
Нагадаємо, з 3 березня в Хамовничеському суді Москви проходять слухання по другій кримінальній справі Ходорковського і колишнього голови "Менатепа" Платона Лебедєва. У рамках цієї справи підприємці звинувачуються в розкраданні нафти на суму майже 900 мільярдів рублів і легалізації коштів від її продажу.
17 березня завершилися попередні слухання по цій справі. Під час них суд відхилив усі клопотання захисту Ходорковського і Лебедєва. Адвокати, зокрема, просили закрити кримінальну справу за витіканням строку давнини, повернути її в прокуратуру, а також передати справу в інший суд. Єдине клопотання сторони держзвинувачення - про продовження арешту - було задоволено. Таким чином, Ходорковський і Лебедєв залишаться під вартою ще на півроку.
Слухання по суті призначені на 31 березня. Процес буде проходити у відкритому режимі. Як очікується, на ньому виступлять більше 500 свідків від обох сторін.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас