Податкова виявила махінації з реалізацією газу облгазами на 350 млн. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова виявила махінації з реалізацією газу облгазами на 350 млн. гривень

Енергетика
847
Головне управління податкової міліції Державної податкової адміністрації (ДПА) виявило махінації з реалізацією газу газопостачальними (обл- і міськгази) підприємствами в 4 областях на 350 млн. гривень. Про це повідомила прес-служба Головного управління податкової міліції ДПА.
Ці правопорушення були виявлені під час перевірки сплати податків при здійсненні операцій із природним газом, яка проводиться Податковою на території всієї країни.
Під час перевірки було встановлено, що керівники деяких облгазів реалізовували значні обсяги природного газу не прямо кінцевим споживачам (промисловим, комунальним підприємствам, бюджетним установам і населенню), а здійснювали його продаж підприємствам-посередникам, а ті вже збували газ кінцевим споживачам за значно завищеною ціною.
При цьому отриманий прибуток "відмивався" через так звані конвертаційні центри.
Факти збуту газу не за призначенням виявлені на чотирьох обл - і міськгазах. Встановлено, що ними реалізовано природного газу на загальну суму близько 350 млн. гривень.
Як повідомляло агентство, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вважає критичною заборгованість теплокомуненерго й облгазів за спожитий газ.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас