Мінфін США представить деталі плану "поганих" активів найближчим часом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінфін США представить деталі плану "поганих" активів найближчим часом

Казна та Політика
137
Міністерство фінансів США представить на наступному тижні більш докладні деталі того, як система одержання приватно-державними партнерствами поганих активів з банківських книг буде працювати, повідомив високопоставлений чиновник відомства.
Пропозиція про створення таких партнерств була вперше зроблена міністром фінансів Тімоті Гейтнером у лютому, але відсутність подробиць плану розчарувала світові ринки і привела до різкого падіння котирувань, передає Reuters.
Багато аналітиків вважають, що проблема поганих активів – особливо іпотечних кредитів, що луснули в купі з американською бульбашкою нерухомості – є головною причиною того, що банки відмовляються кредитувати.
Міністерство сказало, що має намір розкрити досить інформації в найближчий тиждень, щоб потенційні учасники могли краще розглянути ці пропозиції, і позначити час, у який ці партнерства будуть діяти.
Приватно-державні партнерства будуть механізмом для залучення інвесторів до викупу проблемних активів з певною знижкою в надії на майбутній прибуток, і частково оплата буде зроблена з державних коштів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас