Барак Обама посилює контроль за якістю продовольства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама посилює контроль за якістю продовольства

Казна та Політика
195
Президент США Барак Обама запропонував експерта в сфері продовольчої безпеки, а також біологічної і ядерної зброї Маргарет Гамбург на посаду голови управління продовольства та ліків і назвав склад нової робочої групи з продовольчої безпеки.
Обама перерахував заходи щодо боротьби із потраплянням м'яса корів, хворих сказом, на продовольчий ринок, і пообіцяв збільшити кількість контролерів якості їжі і модернізувати лабораторії з контролю за якістю продуктів, передає Reuters.
Основним заступником Гамбург Обама призначив голову управління охорони здоров’я Балтімора доктора Джошуа Шарфштайн.
Гамбург одержує цю посаду не тільки за репутацію цілісного підходу до всього, але й за досягнення в тому, щоб зробити американців захищеними від неякісних продуктів, сказав президент США у своєму щотижневому радіозверненні.
Обама обурений повідомленнями про неякісну продукцію, і вважає причиною того, що це трапляється, застарілі закони про продовольчу безпеку. За його словами, комітети з контролю якості були недофінансовані довгий час. Агентство продовольства і ліків могло перевіряти тільки 7 тис. з 150 тис. підприємств і домогосподарств.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас