Київ не стане економити на Дні Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ не стане економити на Дні Європи

455
Незважаючи на складну економічну ситуацію, фінансування святкування Дня Європи в Києві залишиться на рівні попередніх років. Про це повідомив відповідальний за підготовку свята заступник голови Київської міськдержадміністрації Сергій Рудик. За словами чиновника, на торжества планується виділити близько 60 тис. гривень.
Святкування Дня Європи в Києві заплановане на третю суботу травня. Крім того, паралельно в столиці 16 травня будуть відзначатися День науки і Міжнародний день сім'ї.
Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, у рамках святкування Дня Європи КМДА планує оголосити конкурс дитячого малюнка "Якою я бачу Європу". Усі столичні школярі одержать можливість висловити своє ставлення до європейських цінностей і відбити місце України в об'єднаній Європі.
"Проведення конкурсу, безперечно, буде сприяти живому наповненню свята. І я особисто звернуся до Європейської комісії із проханням дати можливість переможцям відвідати дипломатичні представництва провідних європейських країн", - пообіцяв заступник голови КМДА.
День Європи в Україні відзначається з 2002 року. Традиційні атрибути свята - наметове містечко, де можна одержати інформацію про країни-членів Євросоюзу, а також концерт за участі європейських музикантів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас