ДПАУ просить Черновецького вчасно і повністю декларувати доходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПАУ просить Черновецького вчасно і повністю декларувати доходи

Казна та Політика
879
Державна податкова інспекція в Печерському районі Києва просить київського міського голову Леоніда Черновецького вчасно задекларувати свої доходи.
"Я вчора написала лист Леоніду Михайловичу Черновецькому: Шановний, прийдіть і задекларуйте свої доходи, оскільки в мене є інформація про надходження великих сум", - сказала начальник інспекції Вікторія Мальцева журналістам у п'ятницю.
В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" В.Мальцева підкреслила, що це був лист-повідомлення з метою, щоб Л.Черновецький не забув задекларувати доходи від продажу корпоративних прав.
Вона додала, що як громадянин України Л.Черновецький зобов'язаний це зробити до 1 квітня.
Мальцева також додала, що до цього мер і члени його сім'ї щорічно декларували свої доходи у встановлений законом термін.
Як повідомлялося, столичний градоначальник раніше був одним із власників ВАТ "АКБ "Правекс-Банк". Ця установа була заснована в 1992 році. За даними банку, до 1 січня 2008 року його найбільшими акціонерами були ТОВ СП "Правекс-Брок" (10,68%), Леонід Черновецький (7%), Х.Черновецька (7%), Степан Черновецький (61,43%). Згідно з даними Нацбанку України, за розміром загальних активів (6,075 млрд грн) на 1 січня 2008 року Правекс-Банк займав 25-е місце серед 175 банків, що діяли в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас